Társoldalunk:

Pontot vesztett a listavezető a magyarfoci-nyitányon

2004.03.06. 20:01

Megyebíró János játékvezető közvetlenül az Újpest FC-Győri ETO FC NB I-es labdarúgó-mérkőzés kezdete előtt játékra alkalmatlannak ítélte a Szusza Ferenc-stadion talaját, így elmaradt a találkozó.

"A délelőtti megfeszített munkánk ellenére valóban maradtak jégfoltok a pályán, s ez balesetveszélyes. Úgy gondolom, a bíró elfogadható döntést hozott" - mondta Sallói István, a fővárosi klub ügyvezető igazgatója. 

A pénteken leesett nagymennyiségű havat ugyan még aznap estére eltakarították a játéktérről, ám a pálya hosszanti részében egy 10 m széles csíkban jég maradt a talajon. Ezt szombaton hőbefúvásos turbinákkal sem sikerült teljesen felolvasztani, ráadásul a rászórt fűrészpor sem segített, így Megyebíró a halasztás mellett döntött.

Az ujpestfc.hu információja szerint valószínűleg március 24-én lesz a pótnap. Véber György, a csapat egyik edzője a honlap érdeklődésére elmondta, hogy a találkozó megrendezhetőségének bizonytalansága miatt "esőnapként" eredetileg is ez az időpont került szóba, ám hivatalosan csak a liga hivatalos döntése lesz a mérvadó.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK