Társoldalunk:

Az éllovashoz látogat a címvédő az NB I-ben

Igazán balszerencsésen indult Dvéri Zsolt idei felkészülése, hiszen izomszakadása miatt az első bajnoki fellépésről és a válogatott ciprusi túrájáról is lemaradt, noha Lothar Matthäus szövetségi kapitány számított a Videoton középpályására. A sérüléséből felépült fehérvári irányító szombaton, a Békéscsaba ellen térhet vissza a pályára.

- Milyen erőállapotban van, a Békéscsaba ellen már tudná vállalni a játékot? - kérdeztük Dvérit.
- Ha rajtam múlik, igen, de ez ügyben majd a mester, Csank János dönt. A legfontosabb, hogy ezen a héten már teljes intenzitással edzettem, nem éreztem fájdalmat a combfeszítő izmomban, azaz már alig várom az újabb fellépést. Igaz, egyelőre nem tudom, mennyit bírnék a kilencven percből, ez csak a mérkőzés közben dől el, az elszántságomon azonban semmi nem múlhat.

- Milyen érzésekkel követte figyelemmel a válogatott ciprusi fellépéseit?
- Szomorúan és bizakodva. Bosszús voltam, hogy a sérülésem miatt nem lehettem ott a csapatban, hiszen élesben lehetett volna bizonyítani Lothar Matthäusnak, ugyanakkor azt is éreztem, a kapitány mindenkinek megadja a bizalmat, ami számomra igazán biztató a jövőre nézve. Ezért is szeretném minél előbb visszafoglalni a helyem a Vidiben.

- Milyen a hangulat az öltözőben?
- Változó. Sajnos az őszi szezon utolsó öt mérkőzése miatt nem vagyunk az első hatban, márpedig az alapszakasz végén ott akarunk lenni. Ehhez szombaton, hazai pályán le kell győznünk a Békéscsabát, különben még nehezebb helyzetbe kerülhetünk. Erre azonban gondolni sem akarok.

Bánki József

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK