Vágólapra másolva!
Angol lapértesülés szerint Roman Abramovics, a Chelsea labdarúgócsapatának tulajdonosa meg akarja szerezni Andrij Sevcsenkót, az AC Milan szupersztárját.

Az orosz multimilliárdos egyik kedvence az ukrán csatár, ezért hajlandó lenne sokat áldozni rá. A londoniak 20 millió fontot kínálnának Sevcsenkóért, ráadásul a tavaly nyáron az Internazionalétól megszerzett Hernan Crespót is átengednék. Kérdés, hogy a BL-címvédésért és az olasz bajnoki címért küzdő Milan megválik-e egyik kulcsemberétől.

A Milan csatára a minap egyébként arról nyilatkozott, hogy csapata jobb, mint a Real Madrid. "Természetesen nagyon nehéz összevetni két ilyen fantasztikus gárdát, de meggyőződésem, hogy mi vagyunk a jobbak. A Milan tavaly megnyerte a Bajnokok Ligáját, a madridiak számára viszont nem sok babér termett Európában" - nyilatkozott a La Gazzetta dello Sportnak a támadó, aki 18 találattal vezeti a Serie A góllövő listáját. "Sikeresek vagyunk, s ez megsokszorozza az erőinket. Ötletes, fantáziadús futballt játszunk, s nagyon sok tehetséges labdarúgóval rendelkezünk. Élvezet közöttük szerepelni: még nagyon sok időt szeretnék eltölteni Milánóban."

Vasárnap a Milan magabiztosan, 3-1-re nyert a Juventus ellen Torinóban, s már hét pont az előnye a Roma előtt a tabellán. Sevcsenko egy szép fejesgóllal járult hozzá a sikerhez. A milánói elitklub a szerdai BL-nyolcaddöntőben a Sparta Prahát búcsúztatta: az ukrán klasszis kétszer volt eredményes.