Vágólapra másolva!
Angol lapértesülések szerint a nyáron nagy változások lesznek a Manchester United labdarúgócsapatának keretében: Roy Keane befejezi pályafutását, míg Ruud van Nistelrooy a Real Madridhoz távozik.

Több újság úgy tudja: a 32 éves ír középpályás megelégelte, hogy az elmúlt időszakban többször is heteket kellett kihagynia különböző sérülések miatt.

"Egyelőre senki sem tudja biztosan, hogy Roy miként dönt. Azt azonban már többször kijelentette, hogy befejezi, ha nem képes százszázalékos teljesítményre" - mondta a klub egyik tisztségviselője.

Ruud van Nistelrooy nemrég 2008-ig meghosszabbította szerződését, de azóta számos csalódást kellett átélnie az MU-val. A BL-búcsú és a bajnoki cím valószínűsíthető elvesztése "megemészthetetlen" a trófeákra vágyó holland csatársztárnak, ráadásul a szigetországi sajtó szerint össze is veszett Sir Alex Ferguson vezetőedzővel.

Az egyik angol lap úgy tudja, hogy az újabb "galaktikusra" vágyó, s van Nistelrooyt megfelelő klasszisnak tartó Real Madrid 25 millió fontot kínál érte az MU-nak.