Vágólapra másolva!
Marek Jankulovksit már régóta kinézte magának a Juventus, és úgy tűnik, mostanra mindenre akadály elhárult a cseh középpályás legigazolása elől. A olasz bajnoki listavezető AC Milan a Bayern München csatára, Roque Santa Cruz iránt kezdett érdeklődni.

A Juventus soha nem rejtette véka alá, hogy szívesen látná soraiban az Udinesében szereplő Marek Jankulovksit, akinek aláírásáért az Inter és Arsenal is verseng(ett) a torinóiakkal. A tárgyalákok most célegyenesbe értek, a Juventus ugyanis hajlandó 9 millió euró értékben pénzt és játékos(oka)t adni a csehért, így szombaton, az Udinese-Juventus meccs előtti találkozón akár meg is születhet a megegyezés a klubvezetők között.

A német Kicker szerint az AC Milan szintén légióssal erősít a nyáron, mégpedig a Bundesliga-címvédő Bayern München paraguayi csatára, Roque Santa Cruz érkezhet a piros-feketékhez. A Serie A listavezetője ugyanis mindenképpen támadót szeretne igazolni, Santa Cruz teljesítményét pedig meglehetősen sok kritika éri az idén klubcsapatánál, így könnyen elképzelhető, hogy nem gördítenek majd akadályt a játékos távozása elé. A kérdés csak az, hogy a dél-amerikainak mennyire járna jól a váltással, a milánói sztáralakulatban ugyanis feltehetően még kevesebb lehetőséget kapna, mint a bajoroknál.