Vágólapra másolva!
Hétfőig adott határidőt a Ferencváros Kovács Ádámnak, hogy kifizesse a megállapodásban rögzített 300 millió forintot, ám mint a Celladam vezetője elmondta, valószínűleg kedden vagy annál is később tudnak csak utalni. Furulyás János, az FTC elnöke azonban nem vár tovább, csütörtökre elnökségi ülést hívott össze az Üllői úton.

Mivel a múlt héten megszabott határidő hétfőn jár le, megkerestük Kovács Ádámot, a Celladam cégcsoport vezetőjét, aki a következőket mondta a 300 millió forint átutalásáról. "Amikor megérkezik a számlánkra a pénz, azonnal utaljuk a Fradinak. Jelenleg is bonyolódik az ügylet, és mivel korrekt módon kívánjuk rendezni az anyagiakat a Ferencvárossal, állandó kapcsolatban vagyok Furulyás János elnökkel."

Kovács Ádám hozzátette, hétfőn már valószínűleg nem jön létre a várva várt üzleti tranzakció, és lehet, hogy kedden sem. Eközben Furulyás János, az FTC elnöke kijelentette: csütörtökre összehívta az elnökségi tagokat, mert tovább nem halogatható az ügy. "Keddre már nem lehetett, így csütörtökre hívtam össze az elnökségi ülést, mivel nem várhatunk tovább a pénzre. Hiszek Kovács Ádám szándékainak komolyságában, de a szikár tény egyelőre az, hogy nincs a számlánkon a pénz, ezért lépnünk kell. Csütörtökön az elnökség tagjaival elsősorban erről tárgyalunk majd."

Bánki József