Társoldalunk:

Döntetlen lett a Debrecen-MTK

Zalaegerszegi TE - Balaton FC 1-1 (1-1)
Zalaegerszeg, 4500 néző
vezette: Juhos
ZTE: Varga Z. - Kocsárdi, Sebők V., Csóka, Szamosi - Nagy L. (Sabo 52.), Ljubojevic (Vincze 46.), Balog, Egressy - Sebők J., Gyánó (Waltner 65.)
Balaton: Csernyánszki - Radics, Hegedűs, Juhász, László - Mészáros, Virág, Kovács, Györök (Usvat 90.) - Bajevszki (Sitku 74.), Vörös (Sipeki 82.)
gól: Gyánó (41.), illetve Mészáros (4.)
kiállítva: Sebők J. (77.)
sárga lap: Ljubojevic (34.), Szamosi (72.), Sebők J. (77.), illetve László (37.), Usvat (90.)

4. perc: Györök remek indításával Mészáros lépett ki, és 12 méterről a kifutó Varga mellett a hosszú sarokba lőtt (0-1).

41. perc: Egressy végzett el szabadrúgást, a felívelt labdát Gyánó a meglepett Csernyánszki mellett a jobb felső sarokba csúsztatta (1-1).

77. perc: Sebők J. betört a siófoki 16-oson belülre, ahol gyanus körülmények között szerelték, a játékvezető azonban műesésért előbb a ZTE játékosának adott sárga lapot, aki továbbra is hevesen reklamált, ezután pedig Juhos fölmutatta neki a pirosat. 

A ZTE álmosan kezdett, és komoly erőfeszítésben tellett, hogy egyenlítsen. A szünet után nagyobb lett az iram, mindkét oldalon bőven adódtak helyzetek. A tíz emberre fogyatkozó Zalaegerszeg mindent megtett, hogy kiharcolja a győzelmet, de kisérleteit nem koronázta siker. Az 1-1-es döntetlen igazságosnak mondható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK