Vágólapra másolva!
Döntetlent hozott Arany Ászok Liga 21. fordulójának debreceni rangadója, a bajnoki címre is esélyes DVSC-MegaForce és MTK mérkőzése. A Haladás Pécsett, a Balaton Zalaegerszegen szerzett egy pontot, az Újpestnek viszont hazai pályán nem okozott gondot a Békéscsaba legyőzése, a Sopron pedig kiütéses vereséget mért a vendég Videotonra. 

Arany Ászok Liga, 21. forduló:
Pécsi MFC - Lombard FC Haladás 1-1 (0-1)
Pécs, 3000 néző
vezette: Világi
PMFC: Németh G. - Bajusz, Dienes, Szekeres (Márton 33.) - Berdó, Erős G., Pest K. (Koltai 55.), Pavicevic, Vranjes (Kulcsár 65.) - Montvai, Kerekes Zs.
LFCH: Tóth I. - Szűcs, Jagodics, Farkas - Szabó Z., Kaj, Somfalvi, Balaci (Róth 70.), Tóth P. (Lőrinc 70.) - Tüske (Kincses 90.), Illés
gól: Kerekes Zs. (66., 11-esből), illetve Balaci (30.)
kiállítva: Márton (85.)
sárga lap: Pavicevic (30.), Márton (34., 85.), illetve Szűcs (39.)

10. perc: Pavicevic jó átadása gólhelyzetbe hozta a középen kilépő Erős G.-t, aki óriási helyzetben 10 méterről Tóth I. kezébe lőtte a labdát.

30. perc: Illés beadását Balaci az ötös vonaláról jobbal a jobb felső sarokba emelte (0-1).

66. perc: a földön fekvő Jagodics a 16-oson belül kézzel ért a labdához. A büntetőt Kerekes nagy erővel a kapu bal oldalába lőtte (1-1).

85. perc: Márton reklamálásért megkapta a második sárga lapot, s Világi játékvezető kiállította a cserejátékost.

90. perc: Kaj átadásával Illés egyedül kiugrott, de 8 méterről nagy helyzetben a kapu fölé emelt.

Már az első 20 percben gólokkal vezethetett volna a Pécs, de kihagyta a nagy helyzeteit, ugyanakkor a Haladás az első valamirevaló akciójából fél óra múltán megszerezte a vezetést.

Az egyenlítés után egykapuzott a baranyai együttes, beszorította a szombathelyieket a saját 16-osukra, azonban nem tudta megszerezni a győztes gólt. Illés az utolsó pillanatban a szombathelyiek javára dönthette volna el a mérkőzést.