Vágólapra másolva!
A listavezető Ferencváros simán, 3-0-ra nyert többek között Tököli Attila két góljának köszönhetően a 34. perctől tíz emberrel játszó Matáv-Sopron ellen a labdarúgó Arany Ászok Liga 23. fordulójában. A hazaiak válogatott kapusa, Szűcs Lajos 699 perce nem kapott gólt.

Labdarúgó Arany Ászok Liga, 23. forduló, felsőház:
Ferencvárosi TC - Matáv-Sopron 3-0 (1-0)
Üllői út, 5963 néző, V: Szarka
Ferencváros: Szűcs - Bognár, Vukmir, Botis - Kriston (Szalai 81.), Lipcsei, Somorjai (Zováth 62.), Kiss Gy. - Gera, Tököli, Leandro (Penksa 55.)
Sopron: Hajdu - Grósz, Lambulic, Hanák (Horváth A. 51.), Vasas - Baumgartner (Sifter 77.), Bagoly, Fehér Z., Huszti - Balaskó (Lazic 40.), Tóth M.
gól: Botis (30.), Tököli (49., 78.)
kiállítva: Huszti (34.)

4. perc: Tököli fedezte a labdát a 16-oson belül, de szerelték, a kipattanó labda a középen érkező Gera elé került, aki 20 m-ről a kapu jobb felső sarka fölé lőtt.

30. perc: egy kivágott szöglet után Kriston adott be a jobb oldalról, a hosszú sarok felé szálló labdát Gera látványos mozdulattal középre ollózta, amely az üresen álló Botis elé pattant, a román védő 6 m-ről a kapu bal felső sarkába fejelt (1-0).

34. perc: Huszti csatázott Vukmirral egy labdáért, majd a soproni játékos szabálytalankodott, s a bíró sípszava után még rálépett ellenfelére, amiért Szarka játékvezető felmutatta a piros lapot.

49. perc: Kriston a jobb oldalról emelt középre, s a rosszul kimozduló Hajdu mellett Tököli fejelt 3 m-ről a kapuba (2-0).

64. perc: egy bal oldali vendégszabadrúgás után a rosszul helyezkedő ferencvárosi védők között Bagoly fejelhetett kapura, de néhány centivel fölé csúsztatott.

78. perc: a középen felfutó Lipcsei remek ütemben ugratta ki a leshatáron mozgó Tökölit, aki 10 m-ről a hosszú sarokba bombázott (3-0).

Nagy iramban kezdődött a találkozó, de a két csapat csak nagy nehézségek árán jutott el helyzetig, hiszen mindkét együttes remekül megszervezte védekezését. A hazaiaknál többnyire csak Gera próbálkozott és ez gólt is eredményezett, megérdemelten szerezte meg a vezetést a Ferencváros.

A második félidőben már karmestere nélkül pályára lépő soproniak csak szenvedtek, így a hazaiak szinte kedvük szerint alakították ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelt a Ferencváros háromgólos győzelme.