Vágólapra másolva!
A keddi edzésen tapasztalt szurkolói felháborodás miatt a Real Madrid labdarúgói szerdától három napon át a "világtól elzárva" készülnek az Atlético Madrid elleni szombati, idegenbeli bajnoki rangadóra.

A gyakorláson megjelent fanatikusok ugyanis kifütyülték az elmúlt hetekben számos kiábrándító eredményt "elért" játékosokat, ráadásul időnként gúnyolódó nóták is elhangoztak. Az egyik transzparensen ez a mondat szerepelt: "Nektek szajhák és pénz, nekünk lemondás, elkeseredés."

"Megértem az emberek dühét. A madridi szurkolók csak a győzelmeket tartják elfogadhatónak. Ígérem, szombattól minden más lesz, nagy győzelmet aratunk az Atlético felett" - mondta Roberto Carlos.

A spanyol főváros kirakatcsapata a világhírű és roppant népszerű La Mangán készül a derbire. A helyszínválasztás kissé pikáns, hiszen nemrég a Leicester City futballistái éppen ezen az üdülőhelyen keveredtek szexbotrányba.

"Nyugodtak vagyunk, bár megértjük a drukkereket. Tesszük a dolgunkat, továbbra is esélyesek vagyunk a bajnoki aranyéremre. Harmincegy éves vagyok, tudom, hogy mit kell tennem. Az pedig senkire sem tartozik, hogy mit csinálok a szabadidőmben" - szögezte le a brazil védő, akit Ronaldóval együtt az állítólagos félrelépései miatt a bulvárlapok által támadott Beckham állandó partitársának tart a spanyol sajtó.

A Real Madrid a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében 4-2-es hazai győzelem után a múlt keddi visszavágón 3-1-re kikapott az AS Monacótól, s kiesett. A Primera Divisiónban pedig vasárnap 3-0-s vereséget szenvedett hazai pályán az Osasunától, s emiatt visszacsúszott a második helyre a Valencia mögé. Korábban, a Király-kupa fináléjában a Zaragoza hosszabbítás után 3-2-re verte a favorit fővárosiakat.