Vágólapra másolva!
A Manchester United a hírek szerint megfelelő ajánlat esetén megválna két csalódást okozó dél-amerikai játékosától, Diego Forlántól és Klébersontól. A Bolton nigériai középpályását, Jay-Jay Okochát az Everton szeretné elcsábítani.

Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid brazil balhátvédje, Roberto Carlos már meg is egyezett a Chelsea-vel - a játékos persze cáfolja a dolgot. Az AC Milan első új szerzeménye a következő idényre a Lyon középpályása, Vikas Dhorasoo lesz, akinek lejárt a szerződése a francia klubnál.

A Hamburger SV kiszemeltje a PSV Eindhoven dán szélsője, Dennis Rommedahl. A Bochum a szlovén Aleksander Knavsot és a cseh Vratislav Lokvencet is szeretné elcsábítani a Kaiserslauterntől.

A Juventus állítólag az Arsenal balhátvédjét, Ashley Cole-t szemelte ki. A Lazio a Perugia nigériai középpályására, Christian Obodót akarja megszerezni. A 17 esztendős dán középpályás, Nicklas Bendtner próbajátékon szerepel az Arsenalnál.

A Nottingham Forest német középpályása, Eugene Bopp a Hamburgnál próbál szerencsét. A svájci Servette az FC Nantes román támadóját, Viorel Moldovant szeretné leigazolni.