Vágólapra másolva!
Az Ajax Amsterdam szeretné hazacsábítani egykori játékosát, Dennis Bergkampot az Arsenaltól. A Real Madrid brazil balhátvédje, Roberto Carlos, akit a napokban kapcsolatba hoztak a Chelsea-vel, a hírek szerint hajlandó meghosszabbítani szerződését a királyi gárdánál 2007-ig.

A VfL Bochum megszerezte a Kaiserslautern szlovén védőjét, Aleksander Knavsot. A Borussia Dortmund francia kapusa, Guillaume Warmuz 2005-ig meghosszabbította szerződését.

Az AC Parma olasz vélogatott középhátvédjét, Matteo Ferrarit a Manchester United és a Chelsea is figyeli. A skót Rangers lecsapott a Livingston védőjére, Marvin Andrewsra. Olasz lapértesülések szerint a Chelsea argentin középpályása, Juan Sebastián Verónra az Internazionale mellett a Juventus is hajt.

Az AC Milan argentin középpályását, Fernando Redondót a Tottenham is szeretné megszerezni. A Charlton Athletic a harmadosztályú Cambridge United 22 esztendős középpályását, Luke Gutridge-t szemelte ki.

A Lille védőjét, Matthieu Delpierre-t az 1. FC Köln figyeli. A Middlesbrough két focistája is új kontraktust írt alá: Ugo Ehiogu újabb két évre, Colin Cooper pedig még egy esztendőre kötelezte el magát.