Vágólapra másolva!
A Die Welt című német újság úgy tudja, három komoly esélyes van a Hertha labdarúgócsapatának kispadjára, miután az már kiderült, Hans Meyer nem marad Berlinben. A legnagyobb sansza a hírek szerint Ralf Rangnicknak van, de a kalapban ott található még Falko Götz és Asgeir Sigurvinsson is.

Rangnick a favorit a Hertha kispadjára - legalábbis a Welt című német napilap szerint. A berlini együttes azután kezdett edzőkeresésbe, miután a jelenlegi tréner, Hans Meyer jelezte, nem vállalja a folytatást.

A Welt úgy tudja, három szakvezetőt szemelt ki a csapat menedzsmentje, Dieter Hoeness annyit elárult, hogy a kérdésről július elejéig kell dönteni. A legnagyobb esélyes az a Ralf Rangnick, akit már télen kiszemelt a szakvezetés az elküldött Huub Stevens helyére, de a trénert akkor még szerződés kötötte a Hannoverhez - ahonnan márciusban távolították el.

A 45 éves szakember korábban az Ulm és a Hannover csapatánál is sikeresen dolgozott, ráadásul a kilencvenes évek eleje óta baráti kapcsolatot ápol Hoeness-szel, akivel a Stuttgartnál dolgozott együtt - Dieter menedzser, Ralf pedig az ificsapat edzője volt akkoriban.

Rangnick mellett még szóba került egy ugyancsak menesztett tréner, Falko Götz neve, akit éppen a napokban penderített ki az 1860 München. Ha sikeredzőt szeretne szerződtetni a csapat, akkor a legnagyobb sansszal a harmadik jelölt, az izlandi válogatott szövetségi kapitánya, Asgeir Sigurvinsson pályázhat a megüresedő posztra.