Vágólapra másolva!
A Chelsea a következő szezonra is kölcsönadta a Birmingham Citynek a finn csatárt, Mikael Forssellt, aki a mostani idényt is a birminghamieknél töltötte. Az angol bulvárlapok szerint az Arsenal a nyáron összesen 35 millió fontot költ majd új játékosokra, és a két fő kiszemelt a Chelsea-s John Terry, illetve a Liverpoolban szereplő Steven Gerrard.

A Girondins Bordeaux cserekapusa, Frédéric Roux a másodosztályban feljutásra álló AS Saint-Etienne-be tart. A Hansa Rostock leigazolta a másodosztályú Eintracht Trier kapusát, Axel Kellert.

Az AC Milan állítólag Filippo Inzaghit ajánlotta fel a Chelsea-nek Hernán Crespóért cserébe. Az Auxerre szívesen kölcsönvenné a Liverpool fiatal támadóját, Florence Sinama-Pongollét. Az Atlético Madrid bejelentkezett a Barcelona portugál szélsőjéért, Ricardo Quaresmáért.

Az AS Roma norvég csatárát, John Carew-t a Middlesbrough csábítja. Az Internazionale a hírek szerint a Bayer Leverkusen brazil védőjét, Juant figyeli.A VfL Bochum a Real Madrid brazil középhátvédjét, Julio Césart szemelte ki, aki jelenleg kölcsönben a Valladolidban futballozik.