Vágólapra másolva!
Az Arsenal leigazolta a Feyenoord fiatal szélsőjét, Robin van Persie-t. Fabien Barthez kétéves szerződést írt alá az Olympique Marseille-nél. A Manchester United állítólag húszmillió fontot is hajlandó lenne fizetni a Liverpoolnak Steven Gerrardért.

A skót Rangers FC érdeklődik a Villarreal középpályása, Roger iránt. A Kaiserslautern cseh csatára, Vratislav Lokvenc közel áll ahhoz, hogy a Vfl Bochumhoz szerződjön. A Hansa Rostock csatára, Martin Max bejelentette: a szezon végén külföldre távozik a klubtól.

Az 1. FC Köln zambiai védője, Moses Sichone a francia FC Metznél szerepel próbajátékon. Az ausztrál Simon Colosimo az olasz Anconánál próbálkozik. A Málaga középpályását, Miguel Angelt a Bolton Wanderers és az Aston Villa is figyeli.

Az AC Milan az AS Monaco középpályását, Jérome Rothent szemelte ki. Az Ajax Amsterdam a Bayer Leverkusen török középpályásának, Yildiray Bastürknek a leigazolását is számításba veszi.

A Juventus érdeklődik a Hamburg cseh védője, Tomás Ujfalusi iránt. A hírek szerint az Atlético Madrid görög csatára, Demisz Nikolaidisz a nyáron szegre akasztja a cipőjét, hogy az AEK Athén elnöke legyen.