Vágólapra másolva!
A Werder Bremen az Arsenal francia támadóját, Sylvain Wiltord-t szemelte ki. A Radio Catalunya értesülései szerint a Barcelona megegyezett a Juventusszal David Trézéguet leigazolásáról.

Az Aston Villát kapcsolatba hozták a Newcastle középpályásával, Lee Bowyerrel. A Stuttgart középpályása, Horst Heldt az 1. FC Kölnbe tart. A Hamburg középpályása, Marcel Maltritz a következő szezonban a VfL Bochumban folytatja pályafutását.

A Newcastle United az angol lapok értesülései szerint bejelentkezett a Tottenham német védőjéért, Cristophe Ziege-ért. A Leeds United ír védőjét, Ian Harte-ot a Portsmouth és a Celtic is kiszemelte.

A Rangers FC-től a minap elküldött Christian Nerlingert a Bochum és a Nürnberg is leigazolná. A Juventus horvát focistáját, Igor Tudort a Sampdoria is kinézte magának. A Feyenoord fiatal támadója, Thomas Buffel irán a Liverpool érdeklődik.

A CSZKA Szófia bolgár válogatott csatárát, Georgi Csilikovot a német másodosztályban feljutó helyen álló 1. FC Nürnberg szemelte ki. A Valencia állítólag a jelenleg az AS Románál kölcsönben lévő John Carew-t ajánlotta fel a Paris Saint-Germainnek Gabriel Heinzéért cserébe.

A Racing Santander csatára, Rafael Bodipo a nyáron, szerződése lejártával távozik a klubtól.