Vágólapra másolva!
Egyre hevesebb vita alakul ki a német labdarúgó Bundesligát megnyerő Werder Bremen, Lisztes Krisztián csapatának háza táján a bajnoki prémium körül. Időközben kiderült, hogy valószínűleg mégsem Jürgen Kohler lesz a Bayern Münchenhez távozó Felix Magath utódja Szabics Imre csapatánál, a VfB Stuttgartnál.

A Werder játékosai pontonként kétezer eurót követelnek, s mivel a kikötővárosi gárda 74 ponttal hódította el a "salátástálat", fejenként 148 ezer euró (38,5 millió forint) lenne a járandóságuk. A vezetőség azonban legfeljebb 1000-1500 eurót fizetne, arra hivatkozva, hogy várhatóan a tervezettnél kevesebb pénz folyik be a Bajnokok Ligája-szereplésből.

"Bejutottunk a német kupa döntőjébe és a BL-be is, de úgy tűnik, a klub csődbe ment" - jelentette ki Frank Baumann csapatkapitány, akinél még élesebben fogalmazott a Schalkéhoz szerződő Mladen Krstajic, mondván: "óvodásprémiumot" kapnak.

A magyar középpályás egyesülete az idény előtt nemigen hitt a végső sikerben, ezért nem rögzítette a trófea megszerzéséért járó összeget.