Társoldalunk:

Nyilas góllal búcsúzott, a Pécs nyerte az alsóházat

Arany Ászok Liga, 32. forduló, alsóház:
Lombard FC Haladás - Zalaegerszegi TE 1-1 (0-0)
Szombathely, 1000 néző
vezette: Dubraviczky
Haladás: Tóth I. - Szűcs, Farkas A., Róth - Szabó Z., Kincses, Kaj (Jagodics 81.), Rajos, Tóth P. - Venczel (Kozmor 81.), Schimmer (Czeglédi 69.).
Zalaegerszeg: Varga Z. - Král, Csóka, Szamosi - Nagy L., Balog, Vincze (Sabo 54.), Ljubojevic, Koplárovics - Sebők J. (Gyánó 73.), Waltner
gól: Schimmer (46.), illetve Waltner (66.)  
sárga lap: Venczel (21.), Szabó Z. (65.), illetve Ljubojevic (33.), Sebők J. (38.)

4. perc: Szabó Z. emelt a védők felett a kilépő Kaj elé, aki 8 méterről, jobbról jobbal a bal oldali oldalhálóba lőtt.   

12. perc: Szabó Z. bal oldali beadását Tóth P. az ötösről százszázalékos helyzetben ballal, kapásból a léc fölé bombázta.

31. perc: Tóth P. futott el a bal oldalon, átívelt a hosszú oldalra, ahonnan Szabó Z. egyből középre emelt, ám Varga kivetődve mentett a berobbanó Rajos elől.

46. perc: Kaj futott el a jobb oldalon, középre passzolt, Venczel elcsúszott, ám így is át tudta venni a labdát, majd a földről felpattanva a mellette érkező Schimmer elé passzolt, aki 10 méterről a kapu közepébe lőtt (1-0).

49. perc: Koplárovics futott el a bal oldalon, a középen teljesen üresen álló Waltner elé passzolt, a csatár azonban 14 méterről, a kiinduló Tóth I. felett a léc fölé lőtt.

56. perc: Kincses adta el a labdát a saját térfelének közepén, Koplárovics lecsapott rá, majd a 16-oson belülre vezette, de 13 méteres lövését Tóth I. óriási bravúrral védte.

66. perc: Koplárovics kapott labdát a bal oldalon, középre ívelt, ahol a kapunak háttal álló Waltner levette a labdát, majd senkitől sem zavartatva 5 méterről, fordulásból a léc alá vágta a labdát (1-1).

Az első félidő az első negyedórát leszámítva a Haladás fölényét hozta, ám a hazaiak a legjobb helyzeteket is elpuskázták. A tét nélküli találkozó küzdelmes, változatos játékot hozott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK