Vágólapra másolva!
A német élvonalba frissen feljutott 1. FC Nürnberg 2008-ig meghosszabbította szlovák támadója, Marek Mintál szerződését. Az AC Milan ukrán csatára, Andrij Sevcsenko 2009-ig írt alá a rossonerókhoz. Az Udinese veterán argentin védője, Nestor Sensini egy évvel hosszabbította kontraktusát.

A Tottenham Hotspur állítólag bejelentkezett Edgar Davidsért. A Portsmouth megszerezte a Newcastle United északír védőjét, Andy Griffint. A Bayern München új mestere, Felix Magath az 1860 München fiatal középpályását, Andreas Görlitzet szemelte ki.

A Real Sociedad orosz középpályása, Valerij Karpin úgy döntött, hogy még egy szezont lehúz a baszkoknál, és csak 2005-ben vonul vissza. A Real Madrid új mestere, José Antonio Camacho szerint a királyi gárdának még egy balhátvédre lenne szüksége, a kiszemelt Juanfran a Celta Vigóból és Clemente Rodríguez a Boca Juniorsból.

A Charlton Athletic érdeklődik a Cardiff City walesi csatára, Robert Earnshaw iránt. A Leverkusen török középpályása, Yildiray Bastürk a Celticbe tart. A PSV Eindhoven védőjét, Kevin Hoflandot a VfL Wolfsburg szemelte ki.

A Marseille egyiptomi támadója, Mido a Newcastle Uniteddel tárgyal. A Manchester United megszerezte a kiesett Leeds United csatárát, Alan Smitht, akinek vételára 10,5 millió euró volt.