Vágólapra másolva!
A Kaiserslautern érdeklődik a Liverpool német védője, Markus Babbel iránt. A Leverkusen török játékmesterét, Yildiray Bastürköt a Hertha is csábítja.

A Hannover lengyel védője, Dariusz Zuraw 2006-ig meghosszabbította szerződését. A Betis középpályását, Benjamínt a Tottenham és a Charlton is szeretné leigazolni. Az Everton mestere, David Moyes a Chelsea középpályását, Joe Cole-t szemelte ki.

Az Albacate utánpótlás-válogatott védőjét, Pablót az Atlético Madrid nézte ki. A Celtic svéd csatára, Henrik Larsson a hírek szerint a Villarrealba tart. A Boca Juniors védőjét, Nicolás Burdissót a Manchester United és az Internazionale is leigazolná. A Chelsea holland védőjének, Mario Melchiotnak, akinek lejár a szezrődése, elmondása szerint tucatnyi ajánlata van.

A portugál Boavista csatárát, Ricardo Sousát a Southampton és a Wolverhampton is csábítja. A Bundesligába frissen feljutott Arminia Bielefeld a Bochum dél-afrikai támadóját, Delron Buckley-t szemelte ki. A Montpellier csatára, Habib Bamogo közel áll ahhoz, hogy az Olympique Marseille-be igazoljon.

Antonio Conte 13 év után távozik a Juventustól. A 34 esztendős középpályásnak ugyan felajánlották a szerződés-hosszabbítás lehetőségét, ám a hússzoros válogatott ezt visszautasította, mivel a klub már megegyezett Olivier Kapóval, a francia AJ Auxerre fiataljával.