Vágólapra másolva!
Willy Sagnol, a Bayern München francia válogatott labdarúgója a júniusi Európa-bajnokság után dönti el, hogy hol folytatja pályafutását. Oliver Kahn, a müncheniek kapusa eközben Michael Ballack megtartásáért lobbizik.

"Az biztos, hogy Münchenből el akarok jönni" - mondta a védő. "Ezt már fél évvel ezelőtt közöltem a klub vezetőivel. Most azonban az Eb-re készülök, és csak a torna után döntök a folytatásról."

Sagnolt eredetileg 2006-ig köti szerződés a bajor sztárcsapathoz. A címvédő francia válogatott június 13-án Anglia együttese ellen kezdi meg Eb-szereplését. A B-csoportban még Svájc és Horvátország lesz az ellenfél.

Oliver Kahn, a bajorok kapusa szerint a klubnak nem szabad eladnia Michael Ballackot.

"Ballackot meg kell tartani!" - mondta a Bild című lapnak Kahn. "Egy ilyen játékosnak bizalomra van szüksége és nem arra, hogy az első hibánál megfenyegessék, el fogják adni."

Az FC Barcelona már érdeklődött a középpályás iránt, és 12 millió eurót kínált a vb-ezüstérmes irányítóért. Franz Beckenbauer, a Bayern elnöke az idény során többször bírálta Ballackot, amiért nem azt nyújtotta, amit vártak tőle, így elképzelhető, hogy létrejön az üzlet.