Vágólapra másolva!
A Norwich City a Celtic belga védőjét, Joos Valgaerent szemelte ki. Az FC Nantes középpályása, Stéphane Ziani a svájci Servette-tel tárgyal.A Valencia érdeklődik a Benfica portugál támadója, Nuno Gomes iránt.

A Real Betis a brazil Sao Paulo középpályását, Diego Tardellit igazolná le. Az AC Milan mestere, Carlo Ancelotti állítólag a Borussia Dortmund cseh csatárát, Jan Kollert szerződtetné.

Spanyol lapértesülések szerint a Chelsea bejelentkezett a Barcelona védője, Carles Puyol iránt, de a katalánok nemet mondtak. A PSV Eindhoven középpályását, Mark van Bommelt a Bresciával hozták kapcsolatba.

A Paris Saint-Germain a lett középhátvéddel, Igors Stepanovssal erősítene. Az Olympique Marseille kölcsönvette a Liverpool francia középpályását, Bruno Cheyrout.

A Nice leigazolta az FC Nantes támadóját, Mahama Vahiruát. Az Everton érdeklődik a görög válogatott csatár, Zizisz Vrizasz iránt. A Bolton Wanderers bejelentkezett a veterán támadóért, Les Ferdinandért, aki az előző idényben a Leicester Cityben szerepelt.

Igazi elitklubok jelentkeztek be az Udinese labdarúgócsapatának chilei csatáráért, David Marcelo Pizarróért. Sajtóértesülések szerint a FC Barcelona mellett az AC Milan, a Juventus és az AS Roma is szívesen leigazolná a 25 éves támadót.