Vágólapra másolva!
Csütörtökre eldől, melyik játékosokkal köt szerződést a Pápai Termál BLC élvonalbeli labdarúgócsapata. A Balaton FC-vel fuzionáló, a siófoki klubtól játékjogot szerző együttes Csertői Aurél vezetésével megkezdte már a felkészülést, a csapatba légiós és egykori válogatott játékos is érkezik.

Edzőmérkőzéseket már játszott, igazolt játékosa még nincsen a Pápai Termál BLC élvonalbeli labdarúgócsapatának. A Veszprém megyei együttes a Balaton FC játékjogán indulhat a legjobbak között, miután a Siófok FC Kft két plusz ötéves megállapodást kötött a pápai önkormányzattal.

"Pillanatnyilag még senkivel nem kötöttünk szerződést. A huszonnégyes tervezett keretbe nagyjából megvannak a kiszemeltjeink, velük csütörtökön tárgyalunk" - nyilatkozta Borsos Attila, a klub technikai igazgatója a Naplónak, s elárulta, a tavaszi pápai gárdából kilenc játékos - Szép, Kozmér, Hudák, Császár, Kvasz, Tóth, Lászka, Stevica, Germán -, a siófokiból hét - Juhász, Radics, Horváth, Györök, Vörös, Usvat, Csordás - jöhet számításba.

Rajtuk kívül minden valószínűség szerint Pápára szerződik az egykori válogatott védő, Szekér István, s szerződést kaphat a nigériai Alex Alumona is. Távozott viszont az együttestől Puglits Gábor, aki az NB I B-s Mosonmagyaróvárnál folytatja.

A hét végi szombathelyi négyes tornán, a Király Gábor által üzemeltetett sportkomplexum jubileumi, Nyugat Kupáján a tervek szerint már az őszi szezonra kiszemelt együttest küldheti pályára Csertői Aurél vezetőedző. Az ellenfél a Győri ETO, a Zalaegerszegi TE, és a házigazda Lombard FC Haladás lesz.