Vágólapra másolva!
A Charlton Athletic szerződtette a PSG marokkói védőjét, Talal el-Karkurit. A Kaiserslautern egyiptomi védője, Hani Ramzi egy évvel meghosszabbította szerződését. A Serie A újonca, a Messina leigazolta a Partizan Beograd szerb válogatott csatárát, Ivica Ilievet.

A Birmingham City 3,3 millió euróért megvette a Chelsea dán szélsőjét, Jesper Grönkjaert. Az Aston Villa egy évre kölcsönvette a Chelsea támadóját, Carlton Cole-t. A Portsmouth leigazolta az Everton védőjét, David Unsworth-t, illetve a Newcastle csatárát, Lomana Tresor Lua-Luát.

Az Olympique Marseille védője, Brahim Hemdani kölcsönbe a Bolton Wanderershez kerülhet. A venezuelai válogatott védő, Alejandro Cichero az uruguayi Nacionalból az olasz Cagliariba szerződött. A Getafe a Sevillával tárgyal a középpályás Paco Gallardo leigazolásáról.

A Real Madrid frissen újraválasztott elnöke, Florentino Pérez állítólag nem tett le az Arsenal középpályásának, Patrick Vieirának a megszerzéséről. Az Espanyol bejelentkezett a Liverpool szenegáli középpályásáért, Salif Diaóért. A Monaco érdeklődik a Lyon válogatott csatára, Sidney Govou iránt.