Vágólapra másolva!
A PSV Eindhoven leigazolta a brazil Cruzeiro kapusát, Heurelho Silva Gomest. A Fiorentina megszerezte az AS Roma uruguayi védőjét, Gianni Guigout. A Werder Bremen hosszas tárgyalássorozatot követően szerződtette a Murcia dán válogatott középpályását, Daniel Jensent. 

A Tottenham Hotspurtól elküldött középpályás, Darren Anderton a Birmingham Cityvel edz. A török Besiktas 2,5 millió eurót ajánlott a Celta Vigo balhátvédjéért, Juanfranért. A VfB Stuttgart svájci középpályását, Hakan Yakint a Galatasaray csábítja.

A Valencia érdeklődik a Girondins Bordeaux portugál védője, Marco Caneira iránt. A Bolton ismét felvette a kapcsolatot a brazil világsztárral, Rivaldóval. A Racing Santander átadólistára tette izraeli támadóját, Youssi Benayount.

Az Olympique Marseille közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Bayern Münxhentől távozó balhátvédet, Bixente Lizarazut. A Lazio argentin támadója, Claudio López a hírek szerint Angliába tart.

A veterán középpályás, Angelo di Livio felbontotta szerződését a Fiorentinánál, és távozott a violáktól. A Borussia Dortmund cseh támadóját, Jan Kollert az Olympique Marseille csábítja. A Serie A újonca, a Livorno leigazolta a Napoli portugál középpályását, Vidigalt.