Társoldalunk:

Három új játékost vett a Diósgyőr

2004.08.12. 18:39

Rutinos játékosokkal erősített a Diósgyőr élvonalbeli labdarúgócsapata, amelyhez Vitelki Zoltán, Horváth Tibor és Mogyoródi Gábor is aláírta kontraktusát. A Nyíregyháza is javulhat csatárposzton, a hírek szerint ugyanis az angliai próbajátékon szereplő Kerekes Zsombor az újonc együttesnél köt ki.

Városon belül váltott klubot három labdarúgó is, akik a magyar bajnokság játékjog-cserélésének áldozataiként Diósgyőrből Diósgyőrbe szerződtek. Ennek megfelelően Vitelki Zoltán, Horváth Tibor és Mogyoródi Gábor is megállapodott a Diósgyőri BFC tulajdonosával, Kuti Istvánnal, azaz Kiprich József vezetőedző akár mindhárom játékosra számíthat a Ferencváros elleni bajnokin.

További erősítést jelenthet a szlovák válogatott középpályás, Jozef Gaspar, aki az elmúlt négy szezont az Inter Bratislavában töltötte, de korábban szerepelt Rozsnyón és Homonnán is.

A szomszédvár Nyíregyházán is akadhat nagy fogás, nyírségi információnk szerint ugyanis a Brightonban próbajátékon szereplő Kerekes Zsombor a szigetország helyett inkább a Spartacusban folytatja pályafutását.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK