Társoldalunk:

Nehezen verte a Diósgyőrt a Fradi

2004.08.14. 22:46

Arany Ászok Liga, 2. forduló:
Vasas - Nyíregyháza 2-0 (0-0)
Illovszky-stadion, 4000 néző
vezette: Solymosi
Vasas: Posza - Molnár Z., Vass (Nagy 84.), Plókai, Rada - Rósa H., Schultz (Kovrig, 92.), Gaál, Tóth A. - Ferenczi, Da Silva (Bardi, 87.)
Nyíregyháza: Németh - Ambrusz, Szatke (Kozma 78.), Pintér, Bánka (Cipf 78.) - Némedi, Hegedűs, Csillag, Lakatos - Popan (Lehoczki 64.), Rob
gól: Rósa H. (52.), Bardi (91.)
sárga lap: Tóth (49.), Ferenczi (68.), Plókai (71.), illetve Pintér (23.), Csillag (58.), Ambrusz (83.)

8. perc: Rósa emelt a védők közül kilépő Gaál elé, aki nagy helyzetben, 12 m-ről erőtlenül lőtt és a kapuson túljutó labdát a visszaérő Ambrusz kivágta a gólvonal elől.

52. perc: Ferenczi kapott nagyszerű indítást, az alapvonal közeléből középre passzolt, ahol a támadást követő Da Silva összecsapott Németh kapussal, a labda kiperdült és az érkező Rósa 5 m-ről a kapu jobb oldalába lőtt (1-0).

91. perc: Bardi  szerzett labdát az ügyetlenkedő vendégvédők között, kapura fordult és 10 méterről laposan a hálóba gurított (2-0).

Sokkal többet támadott a Vasas az első félidőben, de mezőnyfölényét nem tudta gólra váltani. A helyzetekig eljutott ugyan az angyalföldi együttes, ám a befejezésekbe rendre bosszantó hiba csúszott. A Nyíregyháza kontrajátéka erőtlen volt.

A második félidőben kiegyenlítettebbé vált a játék, bár veszélyes helyzete továbbra is inkább a hazai csapatnak akadt. Ebből kettőt ki is használt a Vasas, amely nem játszott igazán jól, de ennek ellenére megérdemelten szerezte meg a három pontot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK