Társoldalunk:

Nehezen verte a Diósgyőrt a Fradi

2004.08.14. 22:46

Arany Ászok Liga, 2. forduló:
Matáv FC Sopron - NABI Kaposvár 0-0
Sopron, 3000 néző
vezette: Saskőy
Sopron: Balogh - Földvári, Debnár, Szekeres, Hanák (Sifter, 74.) - Lazic, Bagoly, Fehér (Balaskó, a szünetben), Bárányos - Sira (Szabó O., a szünetben), Tóth M.
Kaposvár: Balajcza - Zahorecz, Nagypál (Kovácsevics, 92.), Mező - Farkas N., Tóth B., Bank, Máté,  Kardos - Jovánczai, Oláh (Zsolnai, 87.)
sárga lap: Földvári (43.), Szekeres (76.), illetve Máté (64.), Farkas (68.)

12. perc: Debnár keresztezett rossz ütemben a soproni 16-os előterében, Jovánczai kilépett, kapura tört, ám 12 méteres lövését Balogh kiütötte.

28. perc: Bárányos szabadrúgásból indította a jobb szélen Földvárit, aki a 16-os jobb oldali sarkánál csinált egy cselt, majd ballal a jobb sarkot vette célba, ám Balajcza vetődve védett.

65. perc: Bárányos végzett el szabadrúgást a 16-os sarkától, de Balajcza szögletre ütötte a labdát.

87. perc: egy jobb oldali beadást Bagoly fejelt 6 méterről kapura, de a kapus védett.

A találkozó elején a kontrákra berendezkedő Kaposvár meglepte a hazaiakat, kétszer is Balogh bravúrja kellett ahhoz, hogy ne szerezzen gólt az újonc. A félidő hajrája az addig egysíkúan futballozó hazaiaké volt, de gól nem született az első félidőben.

A második játékrész alacsony színvonalú játékot hozott, a soproniak körülményesen játszottak, így az újonc megérdemelten szerzett pontot.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK