Vágólapra másolva!
Torghelle Sándor és Király Gábor csapata, az újonc Crystal Palace otthonában kétgólos vereséget szenvedett a Chelsea-től az angol labdarúgó Premiership 3. fordulójában. A forduló másik keddi összecsapásán a Birmingham City 1-0-ra verte a Manchester Cityt.

Tavaly március óta először nyert a Birmingham City labdarúgócsapata, amely 11 győzelem nélkül megvívott találkozó után kedden 1-0-ra nyert a Manchester City ellen. A találkozó hősének Emile Heskey bizonyult, aki első birminghami találatát szerezte azóta, hogy a nyáron 6,25 millió angol fontért szerződtette őt Steve Bruce menedzser a Liverpooltól.

A Crystal Palace viszont továbbra is nyeretlen, miután hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett a Chelsea-től. Torghelle válogatott mérkőzésen szerzett sérülése nem jött még rendbe, a csatár a kispadon sem kapott helyet, Király Gábor viszont ott ült, ám nem került pályára.

A Chelsea a győzelem ellenére sem lehet maradéktalanul boldog, az első gólt szerző elefántcsontparti Drogba ugyanis bokasérülést szenvedett, s a hajrában le kellett cserélni.

eredmények:
Birmingham City - Manchester City 1-0 (1-0)
gól:
Heskey (8.)

Crystal Palace - Chelsea 0-2 (0-1)
gól:
Drogba (27.), Tiago (73.).