Társoldalunk:

A Zete nyerte a nyugati rangadót

2004.08.28. 20:25

Matáv FC Sopron - Vasas 1-1 (1-1)
Sopron, 3300 néző
vezette: Makai
Sopron: Molnár L. - Földvári, Debnár, Bagoly, Hanák - Lazic (Dudás, 90.), Fehér, Pintér (Sira, 62.) - Balaskó (Szabó O., 80.), Bárányos - Tóth M.
Vasas: Posza - Molnár Z., Győri, Plókai, Tóth A. - Rósa H., Schultz (Rada, 65.), Kovrig (Szanyó, 83.), Gaál - Ferenczi, Bardi (da Silva, a szünetben)
gól: Tóth M. (25.), illetve Rósa H. (5.)
kiállítva: Debnár (80.)
sárga lap: Debnár (52., 80.), Fehér (78.), illetve Kovrig (26.), Rósa (26.), Molnár Z. (39.), Silva (90.)

5. perc: Rósa kapott labdát a jobb oldalon, zavartalanul vezethette azt a 16-osig, ahonnan óriási gólt lőtt a rövid felső sarokba (0-1).

25. perc: Lazic vetődött bele méterekről Plókai felszabadító rúgásába a Vasas 16-osának előterében, a soproni középpályás lábáról a labda a 16-osnál helyezkedő Tóth M. elé pattant, aki zavartalanul átvette, majd 14 m-ről a kimozduló Posza mellett félmagas lövést küldött a kapu bal oldalába (1-1).

52. perc: Schultz végzett el szabadrúgást balról, az oldalvonal közeléből. Kapura csavarta a labdát, amely a kimozduló Molnár fölött a keresztlécről vágódott a mezőnybe.

80. perc: Debnár rúgta fel a felezővonalnál az őt egy testcsellel becsapó Silvát, ezért sárga lapot kapott. Mivel korábban már részesült ilyen figyelmeztetésben, kiállította a játékvezető.

Első támadásából gólt szerzett a Vasas, és ez igencsak megfogta a hazaiakat, akik körülményesen, pontatlanul futballoztak. A félidő közepén aztán szinte a semmiből egyenlített a Sopron, majd gólja után jelentős mezőfölénybe került, ám a szünetig semmi nem változott. Küzdelmes volt a második félidő, így a döntetlen igazságosnak mondható.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK