Társoldalunk:

Kaposváron elvesztette veretlenségét a Fradi

2004.09.11. 21:45

Arany Ászok Liga, 5. forduló:
FC Fehérvár - Pécsi MFC 1-0 (0-0)
Székesfehérvár, 500 néző
vezette: Juhos
FC Fehérvár: Tudor - Kriston, Kuttor, Koller, Horváth G. - Lattenstein (Szalai, 66.), Tóth B., Schwarcz, Szabó T. (Alumona, 79.) - Hercegfalvi (Csordás, 58.), Magasföldi
Pécs: Németh G. - Dienes, Szabados, Lőrinc, Kulcsár - Sipos, Berdó (Montvai, 46.), Pavicevic, Szögedi (Erős G., 83.) - Pest K., Horváth Gy. (Kóczián, 66.)
gól: Alumona (80.)
kiállítva: Kriston (81.)
sárga lap: Magasföldi (27.), Kriston, (56.), Szalai (70.), Tudor (86.),  illetve Dienes (18.), Kulcsár (71.)

31. perc: Kulcsár legurított szabadrúgását Sipos 20 m-ről lőtte a jobb alsó sarok irányába, Tudor azonban bravúrral szögletre ütötte a labdát.

51. perc: Horváth Gy. lövése kipattant a hazai védőkről, Pest K. kapásból, 12 m-ről centiméterekkel lőtt kapu mellé.

68. perc: egy előreívelésnél röviden mentettek a fehérvári védők, és Kulcsár ballal, 10 m-ről nagy lövést zúdított kapura. Tudor óriási bravúrral öklözte a mezőnybe a labdát.

80. perc: a pécsi védőkről lepattanó labdára Alumona rajtolt, és 6 m-ről jobb lábbal a kapu jobb alsó sarkába lőtt (1-0).

Már új néven lépett pályára a Pécs ellen a Videoton labdarúgócsapata, az együttes szombattól Futball Club Fehérvárként szerepel az Arany Ászok Ligában. A változtatásra azért volt szükség, mert várható volt, hogy esetleg a Videoton Holding Rt., amely július 29-én jelentette be, hogy a jövőben nem kívánja támogatni a csapatot, feljelentést tesz a klub ellen.

A rendezők a szombati találkozó előtt szerelték le a pályáról a korábbi reklámtáblákat és a gárda is ezen a napon kapott új felszerelést, amelyen már nem szerepel a cég neve. Az átkeresztelt fehérvári együttes gyér létszámú közönség előtt ezúttal is mérsékelt produkciót nyújtott a szervezetten, jól védekező Péccsel szemben. Végül egy szerencsés találattal a 80. percben sikerült első győzelmét megszereznie a hazai csapatnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK