Vágólapra másolva!
A sok sérült és a gyengébb forma miatt átszervezi csapatát Jose Antonio Camacho, a Real Madrid mestere, így a hét végén, az Espanyol elleni bajnokin Figo, Michel Salgado, Zidane és Raúl sem kezd. Az olaszoknál a Milan Bolognába, a Roma Messinába látogat, a németeknél a négy veretlen csapat egymás ellen játszik (Hertha-Stuttgart, Fraiburg-Bochum), míg az angoloknál az Arsenal újabb csúcsot vett célba. A Premiership csúcsrangadóját, a MU-Liverpool meccset hétfőn játsszák.

A Primera División harmadik fordulójában minden szem a Vicente Calderon-stadionra figyel, ahol a hét vége rangadóján az Atlético Madrid a Barcelonát fogadja. A két együttes holtversenyben vezeti a tabellát, két mérkőzésen szerzett hat ponttal, és 4-0-s gólkülönbséggel.

A hazaiak természetesen csatárduójuktól várják a találatokat: Fernando Torres eddig mindkét mérkőzésen betalált, a nyári igazolás Leo Franco viszont még adós a góllal. A Barcelona reményeit az táplálja, hogy a Celtic elleni, idegenbeli 3-1-s BL-sikerből már a sérüléséből felépült Ronaldinho is kivette részét, Frank Rijkaard vezetőedző reméli, a brazil csatár vasárnap már végig tudja játszani a 90 percet.

A Real Madridra csak szebb percek várhatnak, a királyi gárda ugyanis súlyos és csúfos vereséget szenvedett a Leverkusen otthonában. A Bajnokok Ligája-baki egyből feledtette a pazar bajnoki kezdést, Beckhamék ugyanis harmadik együttesként még hibátlanok az élvonalban. Szombaton az Espanyolnál vendégeskedik az együttes, s Camacho mester rotációs elvének megfelelően teljesen más összetételű csapat lép pályára, mint szerdán.

Már csak azért is, mert Figo, Michel Salgado és Zidane is sérüléssel bajlódik, a francia karmestert minden bizonnyal Solari pótolja. Az is ténynek tekinthető, hogy Raúl nem kezd, Ronaldo mellett Morientes vagy Owen lesz a csatár.

Érdekes meccs vár a Valenciára is, amely a Real Sociedadot fogadja, míg a Deportivo (a sérült Mauro Silva, Aldo Duscher, Victor Sanchez trió nélkül) az Athletic Bilbao otthonában teszi tiszteletét.