Társoldalunk:

Az MTK Pécsett, a Vasas Pápán kapott ki

2004.09.18. 20:55

Debreceni VSC Megaforce - NABI Kaposvár 2-1 (0-1) 
Debrecen, 5000 néző
vezette: Juhos
Debrecen: Csernyánszki - Bernáth, Éger, Komlósi, Szatmári (Madar, 46.) - Dombi, Habi, Sándor (Kiss, 60.), Halmosi - Leonardo (Bogdanovic, 66.), Kerekes   
Kaposvár: Balajcza - Finta, Zahorecz, Kovácsevics - Farkas (Jovánczai, 87.), Bank, Andruskó (Nagypál, 80.), Máté, Kardos (Zsolnai, 57.) - Oláh, Tóth    
gól: Kerekes (81.), Bogdanovic (90.), illetve Oláh (30.) 
sárga lap: Komlósi (32.), Habi (62.), Bogdanovic (91.)

6. perc: Kardos lőtt 21 méterről ballal, a léc alá tartó labdát Csernyánszky hárította. 

22. perc: Halmosi szabadrúgást ívelt be jobbról, Sándor fejese a kapu mellett hagyta el a játékteret.

24. perc: Andruskó indította a bal oldalon felfutó Oláht, aki balról 10 méterről lőtt, Csernyánszki védett.

30. perc: Máté 25 méteres lövése megpattant Oláhn, és az elmozduló Csernyánszky mellett a kapu bal oldalába gurult (0-1).

41. perc: előbb Habi lövése után Balajcza hárított, majd jobb oldali beadás után Kerekes labdája a felső lécen csattant. 

52. perc: Halmosit Farkas buktatta a 16-oson belül. A büntetőt Kerekes lőtte, de Balajcza hárított. 

59. perc: Leonardo lőtt a bal oldalról, 18 méterről, a labda a bal kapufáról ment mellé. 

81. perc: Bogdanovic lőtte előre a labdát Dombinak, akit buktattak a védők, a labda a kapufáról Kerekes felé pattant, ő pedig közvetlen közelről egyenlített (1-1). 

90. perc: Kiss ment el a jobb oldalon, a hosszú oldalra ívelte a labdát, amelyet Bogdanovic maga elé tett, majd közelről laposan a kapuba lőtt (2-1). 

Kiegyenlített, közepes iramú első játékrészt láthatott a közönség, a vendégcsapat egy szerencsés találattal szerzett vezetést. A hazaiak viszont csak a kapufáig jutottak az első 45 percben.    

A második játékrészben egyértelműen nagy fölényt dolgozott ki a hazai csapat, amely sorra hagyta ki a helyzeteket, sőt, még büntetőből sem tudott egyenlíteni, aztán az utolsó tíz percben sikerült még a győztes gólt is begyötörniük a debrecenieknek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK