Vágólapra másolva!
Továbbra is holtversenyben áll egymással az Atlético Madrid és a Barcelona labdarúgócsapata, miután két-két győzelem és 4-0-s gólkülönbség után a 3. fordulóban 1-1-re végeztek egymással a spanyol fővárosban. A két együttes egyelőre a második pozíciót foglalja el, meglepetésre az Espanyol vezeti a Primera Divisiónt.

A spanyol labdarúgó-bajnokság rangadójára Madridban került sor, ám ezúttal nem a bukdácsoló Real, hanem az Atlético jóvoltából. A fővárosi együttes két mérkőzés után hat ponttal, négy rúgott és egyetlenegy kapott gól nélkül állt - csakúgy, mint a hozzálátogató Barcelona.

A két csapat a következő összeállításban vette fel a küzdelmet:
Atlético: Franco - Ibanez, Velasco, Perea, Sergi - Luccin, Gonzalo Colsa, Ibagaza, Musampa - Jorge, Fernando Torres.
Barcelona: Valdés - Belletti, Van Bronckhorst, Puyol, Edmilson - Oleguer, Xavi, Deco, Giuly - Ronaldinho, Eto`o.

Camacho lemond?

Az EFE spanyol hírügynökség értesülése szerint José Antonio Camacho, a Real Madrid vezetőedzője - a csapat gyenge szereplése miatt, s mert megromlott a viszonya néhány játékossal - feláll a kispadról. A fővárosiak szerdán 3-0-ra kikaptak a Bajnokok Ligájában a Bayern Leverkusentől, szombaton pedig 1-0-s vereséget szenvedtek az Espanyoltól.
(MTI)



A második félidőre komolyabb támadójátékkal rukkolt elő a hazai együttes, Gonzalo Colsa helyére már az előző játékrész végén érkezett Salva, a gólt azonban a legveszélyesebb csatár, Fernando Torres szerezte a 48. percben (1-1).

Próbált váltani a Barcelona szakvezetője, Frank Rijkaard is, aki pályára küldte Henrik Larssont, Rafael Marquezt és Andres Iniestát is, ám az eredmény már nem változott. Az 1-1-gyel mindkét csapat megőrizte veretlenségét, s továbbra is holtversenyben állnak - jelenleg a 2. helyen.

Az egykori Manchester City-csatár, Paulo Wanchope hajrában szerzett találatával idegenben, a Mallorca otthonában is nyerni tudott a Malaga. A találkozón a vendégek az angolai születésű Edgar révén szereztek vezetést, s bár a 70. percben Delibasic egyenlített a Costa Rica-i Wanchope a 80. percben beállította az 1-2-es végeredményt.

Gólzáport hozott a Real Zaragoza-Albacete összecsapás, ahol félidőben még a vendégeknél volt az előny, ám a kiválóan játszó hazaiak, a kétgólos Javi Moreno vezérletével végül 4-3-as sikert arattak.

A Numancia emberhátrányban is legyűrte a Getafét, a Santander 1-1-et játszott a Vilarreallal, míg a Sevilla - Julio Baptista duplájának köszönhetően - 3-0-ra verte az újonc Levantét.

eredmények, Primera División, 3. forduló
Numancia - Getafe 1-0 (1-0)
gól:
Pineda (6.)
piros lap: Pignol (65., Numancia)

Zaragoza - Albacete 4-3 (1-2)
gól:
J. Moreno (2., 53.), Savio (58.), Villa (69.), illetve A. Pacheco (33.), Redondo (40.), Castro (89.)

Mallorca - Málaga 1-2 (0-1)
gól:
Delibasic (70.), illetve Edgar (23.), Wanchope (80.)

Santander - Villarreal 1-1 (0-0)
gól:
Juanma (90.), illetve S. Anderson (60.)

Sevilla - Levante 3-0 (1-0)
gól:
Renato (20.), Baptista (46., 53.)

Atlético Madrid - Barcelona 1-1 (0-1)
gól:
Fernando Torres (48.), illetve Van Bronckhorst (21.)

Athletic Bilbao - Deportivo La Coruna 1-2 (0-0)
gól:
Iraola (55.), illetve Pandiani (56.), Luque (90.)