Vágólapra másolva!
Hatalmas érdeklődés előzi meg a csütörtöki Ferencváros-Millwall UEFA-kupa-visszavágót (Sport 1, 21 óra), amelyen az Üllői úti pénztárból kapott információnk szerint garantáltan telt ház előtt lépnek pályára a csapatok.

Mivel biztonsági okokból a vendégszurkolók mellett két szektort le kell zárni az Üllői úti stadionban, összesen 15 200 szurkoló tekintheti meg a csütörtöki találkozót. Mint azt a ferencvárosi aréna pénztárában közel harminc éve szolgáló Faragó Antaltól megtudtuk, a Millwall drukkerei 1500 bilétát kaptak, míg a zöld-fehér hívek már elővételben elkapkodták a belépők zömét, így csütörtökre már csak a bérleteseknek lesznek félretéve tikettek a pénztáraknál, vagyis garantált a telt ház a visszavágón.

A ferencvárosi reményekről Szűcs Lajos, a zöldek kapusa nyilatkozott: "A Vasas elleni bajnokin nem játszottunk jól, s bár kielemeztük a történteket, hétfőtől már a Millwall elleni meccsre koncentrálunk. Nagyon kemény meccsre számítok, s elsősorban pontos összjátékkal kell felülmúlnunk az angolokat, mert verekedésben, a párharcokban jobbak. Biztosan remek hangulat lesz a meccsen, s a szurkolóink miatt is kötelező kiharcolni a továbbjutást. Ehhez kilencven percen keresztül koncentrálni kell, no meg kihasználni az adódó helyzeteinket."

Nem csupán a szurkolók, hanem a sajtó részéről is óriási az érdeklődés, a Millwall négyfős kommunikációs részlegén kívül ugyanis nem kevesebb, mint harminc újságíró érkezik Angliából a mérkőzésre.

Bánki József