Társoldalunk:

Kirúgták Gera edzőjét, eltiltják a MU-sztárt

2004.10.26. 20:00

José Antonio Reyes, az Arsenal 21 éves spanyol csatársztárja - aki vasárnap baloldali középpályást játszott - azt mondja, életében nem kapott annyi rúgást, mint a Manchester United elleni rangadón az Old Trafford-stadionban. Reyes panaszáradata összhangban van azzal, amit valamennyi játékostársa és Arsene Wenger, az "Ágyúsok" menedzsere is állít.

"Amióta versenyszerűen futballozom, soha, egyetlen mérkőzésen sem rugdostak össze annyira, mint ahogy vasárnap Manchesterben. De még azt is megkockáztatom: együttvéve nem kaptam annyit, mint most 2-0-s vereségünk alkalmával" - sopánkodott. "Ilyen kemény, sőt, durva mérkőzést még tévében sem láttam."

Reyes igazából nem is a Manchester United labdarúgóit, hanem Riley játékvezetőt hibáztatja a kirívóan durva mérkőzésért. "A bírónak már a meccs elején gátat kellett volna szabnia az erőszaknak, a manchesteriek ámokfutásának!"

Persze megkapja a magáét Wayne Rooney, a 19 születésnapján egy erősen vitatható tizenegyest kierőszakoló, majd később egy - már szabályos - gólt is szerző manchesteri csatár.

"Gyönyörűen feldobta magát az első gól előtt. De hát mi már ezen nem is csodálkozunk, Wayne-nek ez a specialitása. Annál szomorúbb, hogy a bíró megint megette a műesést. Rooney nagyszerű színész, azt meg kell adni."

Reyes már most bosszút forral. "Február elsején fogadjuk a Manchestert a bajnoki visszavágón a Highbury Roadon. Kamatostul visszaadjuk nekik azt, amit vasárnap kaptunk, persze csak az eredményre gondolok. Most is nekünk kellett volna győznünk, mi játszottuk a sokkal szebb és jobb futballt. A csapat a vereség ellenére rendben van, a rekord, a 49, veretlenül végigjátszott bajnoki meccs gyönyörű volt, a bajnoki cím továbbra is a kezünkben van, nincs jelentősége, hogy nem lett meg az ötvenedik, sorozatban vereség nélkül lejátszott mérkőzés."

Ch. Gáll András

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK