Vágólapra másolva!
Két edzőváltás is történt november 2-án, kedden. Sopronban Dajka László helyét a régi-új edző, Pintér Attila vette át, míg Debrecenben a klub és Szentes Lázár közös megegyezéssel szerződést bontott. A Loki új edzőjét szerdán nevezik meg.

Kedden délután a Matáv FC Sopron élvonalbeli labdarúgócsapata rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a távozó Dajka László helyett ismét Pintér Attila ül a kispadra. A régi-új szakvezető segítője Farkas József lett.

"A sikertelenül megvívott szombati mérkőzés nemcsak a szurkolók körében hagyott mély nyomokat, hanem a klub tulajdonosi körében is. Ez önmagában még nem eredményezte ugyan a váltást, de az ismétlődő hazai sikertelenség okán nem egyezett a véleményünk Dajka László szakvezetővel. A ma kora reggeli taggyűlésen, amelyen Dajka mester is megjelent, világossá vált, hogy a helyzet értékelését a felek nem azonosan látják. Így kézenfekvő volt, hogy mivel mindkét fél érdekében a békés közös megegyezéses válás áll, olyan szakvezetőt válasszunk, aki jól ismeri a helyi viszonyokat és játékosokat, s azonnali mentális javulást tud előidézni. Bízom benne, hogy a pozitív változás már a szombati mérkőzésen érezteti hatását" - nyilatkozta a váltásról Gőbl Gábor ügyvezető igazgató a klub hivatalos honlapján.

Szentes távozott Debrecenből

A DVSC Futball Szervező Rt. és Szentes Lázár közös megegyezéssel szerződést bontott. Az új vezetőedző személyéről szerdáig dönt az Rt. vezetősége. Helyi információk szerint a jelenleg állás nélkül lévő trénerek közül Csank János, Bozsik Péter, és Dajka László neve merült fel. A sokak által esélyesnek vélt Pajkos János a Debrecen Online kérdésére azt válaszolta, vele nem tárgyaltak.

összetűzésbe került a játékosokkal

az idény eddigi edzőváltásai:
augusztus 17., Budapest Honvéd: Gálhidi György helyett Bognár György
szeptember 20-21., Budapesti Vasas: Tamási Zsolt helyett Egervári Sándor
szeptember 21., Nyíregyháza: Herédi Attila helyett Szabó András és Détári Lajos
szeptember 29., Diósgyőr: Kiprich József helyett Gálhidi György
november 2., Matáv-Sopron: Dajka László helyett Pintér Attila
november 2., DVSC: Szentes Lázár helyett ?