Társoldalunk:

A Loki legyőzte és üldözőbe vette a Fradit

2004.11.07. 13:56

Az Újpest elleni értékes szombati győzelmével a ZTE immáron a dobogón áll, s Gellei Imre, a zalaiak vezetőedzője szerint erkölcsileg is sokat számított a lilák elleni siker.

"Sokadszor ismétlem meg, ez a csapat, ez a szurkolótábor megérdemli a támogatást. Valahol mintát adtunk az összefogásból, hiszen a klub nehéz anyagi helyzete ellenére jól szerepelünk, márpedig ehhez folyamatosan segítenünk kell egymást. Az Újpest elleni győzelmünk jogos és sokat ér, elvégre ezáltal továbbra is ott lehetünk az élbolyban" - szögezte le Gellei Imre egykori szövetségi kapitány.

A tréner a csapat céljairól így szólt: "Az első hat hely közötti pozíciót szeretnénk elérni, persze nem bánnánk, ha ebből dobogó lenne, ám ehhez az Újpest elleni koncentrált játékra lesz szükségünk következő meccseinken."

Gelleit és együttesét nem foglalkoztatja a DVSC-FTC mérkőzés végkimenetele:"Nem számít, mi lett a rangadó végeredménye, hiszen elsősorban a saját eredményeinkre koncentrálunk. Tény, Zalaegerszegen és Debrecenben is alaposan meg kell küzdeniük a fővárosi csapatoknak a pontokért, amit a hét végi eredmények is igazolnak. Nekünk szerdán nyerni kellene Pápán, hiszen utána a listavezető Ferencvárost fogadjuk, majd a záró fordulóban Debrecenbe utazunk, azaz igazán nehéz őszi hajrára számíthatunk."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK