Társoldalunk:

A Loki legyőzte és üldözőbe vette a Fradit

2004.11.07. 13:56

A klub nehéz anyagi helyzet ellenére jól szerepel a Honvéd. Bognár György, a kispestiek trénere szerint az utolsó három fordulóban négy, de leginkább öt ponttal bebiztosíthatnák maguknak a  nyugodt téli pihenőt.

- Újabb hazai sikerük után adja magát a kérdés, a hazai környezet ilyen sokat számít csapata számár számára?
- Igen, ennyire fontos, hiszen a lelkes kispesti publikum jelenléte jótékony hatással van játékosainkra. Ez már az MTK és a Nyíregyháza elleni meccsünkön is markánsan bebizonyosodott, a Sopron ellen pedig főként az első félidőben játszottunk jól, és összességében megérdemelten győztünk a jó erőkből álló Sopron ellen.

- Az elkövetkezendő három körben viszont kétszer idegenbe mennek. Hány ponttal lenne elégedett az őszi hajrában?
- Tekintve, hogy az Újpesttel és a Fradival idegenben játszunk, míg a Pápát odahaza fogadjuk, öt ponttal maximálisan elégedettek lehetnénk, mindenesetre minden meccsen maximális odafigyeléssel lépünk pályára. A Pápa elleni találkozót kivéve az esélytelenek nyugalmával készülhetünk, s remélem, ebből hasznot is húzhatunk.

- Ez azt jelenti, hogy visszaállítja csapatát és a biztonságos védekezésből a kontrákra spekulál a fővárosi riválisok ellen?
- Még véletlenül sem, hiszen mi nem tudjuk kivédekezni az Újpest és a Fradi ellen a kilencven percet. Nekünk csak bátor futballal van esélyünk a pontszerzésre és erre készülünk szerdán, Újpesten is.

Bánki József

[origo]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK