Társoldalunk:

Bognár György nem jelent meg a bíróságon

2004.11.15. 15:12

Az újpesti győzelem után nagy volt az öröm a Honvédnél, s Bognár György, a kispestiek vezetőedzője a hátralévő két körben három ponttal már elégedett lenne. A tréner egyébként a Pápa elleni bajnokin nem számíthat Budovinszkyre és Drobnjakra, majd a bajnokság végén műtét is vár a szakemberre.

- A váratlan újpesti siker után mire számít a Pápa és az FTC elleni fellépéseken? - kérdeztük Bognárt, aki bírósági tárgyalásáról ezúttal nem kívánt nyilatkozni.
- Igazán boldog természetesen a két győzelemmel lennék, de reálisan nézve három megszerzett ponttal már nyugodt téli felkészülés várhat ránk. Mindezt elsősorban a Pápa elleni meccsünkön szerezhetjük meg, sajnos azonban két fontos játékosunk hiányzik majd, Drobnjak sérülés, az utóbbi időben remek formába lendült Budovinszky pedig eltiltás miatt nem léphet pályára.

- Amennyiben sikerül megszerezniük az őszi szezon végén a 20 pontot, az a terv túlteljesítését is jelentené?
- Az én véleményem szerint igen. Ebben az esetben nyugodt szívvel mehetnénk szabadságra, hiszen kemény ősz áll mögöttünk, nehéz körülmények közepette is kellő távolságra lennénk a kiesési zónától.

- A téli szünetben esetleg ön is meglátogat egy nyugat-európai proficsapatot, mint több kollégája?
- Nem, én megyek a műtőasztalra, mivel érelzáródással megoperálnak a bajnokság befejezését követően. Remélem azonban, hogy nem sokat kell a kórházban maradnom, mivel egykori katonatársaimmal a húszéves évfordulónkat tartjuk, amikor is Vietnamban megnyertük az abban az időben hagyományos nemzetközi katonai válogatott tornát.

Bánki József

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK