Vágólapra másolva!
 

A Bayern München fiatal középpályása, Piotr Trochowski a télen elhagyja a klubot - azt azonban még nem tudni, hogy a Hamburgba vagy a Stuttgartba igazol. A Hertha BSC csatárt szeretne igazolni januárban, a kiszemeltek között van a harmadosztályú Siegen tehetsége, Patrick Helmes is.

A Fiorentina állítólag érdeklődik a Manchester United walesi szélsője, Ryan Giggs iránt. A Newcastle bejelentkezett a Hamburg belga középhátvédjéért, Daniel van Buytenért.

A Manchester Unitednél állítólag fontolgatják az Everton dán középpályásának, Thomas Gravesennek a megszerzését. Az olasz másodosztályú Genoa argentin csatárát, Daniel Militót a Charlton Athletic és a Lazio is hívja.

A Cagliari a Serie B-s Vicenza kapusát, Vlado Avramovot szemelte ki. A Juventus védőjét, Mark Iulianót a CSZKA Moszkvával hozták kapcsolatba. A Wolfsburg csatárát, Thomas Brdaricot a spanyol Málaga szemelte ki.

A Strasbourg marokkói középpályását, Jaszin Abdesszadkit a Málaga és a Mallorca is figyeli. Spanyol források szerint a PSV Eindhoven középpályása, Mark van Bommel a Real Madrid játékosa lesz.