Társoldalunk:

Torghelle Sándor útja az AS Romába vezethet

2004.12.13. 12:51

A robusztus futballista keménységét egyébként már Angliában is megtapasztalták a játékosok, de csapattársai szerint színésznek sem utolsó Torghelle. Az Evening Standard hétfői írásában arról számol be, hogy a Crystal Palace-ban látványos esései miatt kezd hírnevet szereznie magának. A csatár már korábban is kapott piros, illetve sárga lapot színészkedésért, legutóbb például a már említett Blackburn elleni nyolc perc alatt sikerült túl látványosra a fejfájlalása és földre rogyása egy ártalmatlan ütközés után.

Csapattársait nem zavarják Torghelle efféle megnyilvánulásai, sőt Wayne Andrews így beszélt a légiósról: "Torghelle ilyen, ez egy másfajta mentalitás. Én mindig azon vagyok, hogy a lábamon maradjak, de mindenki másképp játszik. Dél-Amerikában például szeretnek elesni a játékosok, az ecuadori Ivan Kaviedes például még az edzéseken is jajgatni és botladozni szokott."

Az Evening Standard Lothar Matthäus szavaival zárja az írást: "Torghelle erős, jó a levegőben és agresszív. Megvan rá az esélye, hogy befutott futballista legyen!"

A válogatott csatárnak Budapest után most Londonban kellene bizonyítania, az pedig még igencsak kérdéses, hogy az ő útja is Rómába fog-e vezetni.

jépé

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK