Társoldalunk:

Király Scholes ellen, Dowie Torghelle mellett

2004.12.16. 12:13

A 18. Premier League-forduló párosítása

A minap Craig Short, a Blackburn védője kijelentette, hogy Torghelle Sándor eltiltását követeli az angol szövetségtől (FA), mivel szerinte a Crystal Palace magyar csatára a 0-0-ra végződött mérkőzés hajrájában színészkedéssel próbált szabadrúgást kiharcolni.

A dél-londoniak menedzsere, Iain Dowie figyelmeztette Torghellét, ám szerinte a játékos nem csalt. "Ha valaki látná, hogyan dolgozik az edzéseken, nem mondaná, hogy csalt. Torghelle egy őszinte játékos, aki nagyon keményen hajt a pályán a sikerért. Fogok vele váltani egy pár szót az ügyről, ami szerintem egyébként túlságosan fel lett nagyítva" - szögezte le az Angliában roppant népszerű tréner.

"Láttam az esetet, nagy volt a kuszaság. Sándor azt mondta, hogy nem könyökkel, hanem ujjal bökték szemen, s a szemgolyója fájt emiatt. A videón úgy tűnt, valóban ez történt" - tette hozzá Dowie, majd az AS Roma állítólagos érdeklődéséről is szót ejtett: "Ahogy én tudom, maradni fog a klubnál, hiszen azért vettük meg, mert egy kiforratlan tehetségnek tartjuk, aki még sok gólt szerezhet a csapatomban."

jp

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK