Vágólapra másolva!
Nehéz feladat vár a Real Madridra és a címvédő FC Valenciára a spanyol labdarúgó-bajnokság 17., idei utolsó fordulójában. A pillanatnyilag negyedik helyezett címvédő az idény meglepetéscsapatát, az FC Barcelona mögött második Espanyolt, míg a szerdát harmadikként váró királyi gárda a jelenleg ötödik Sevillát látja vendégül.

A fordulónak éppen az az érdekessége, hogy miközben a tabellát kilencpontos előnnyel vezető katalán alakulat az újonc Levantét fogadja, üldözői éppen egymás ellen játszanak.

Madridban akad nagyobb izgalom is a Sevilla elleni bajnokinál, a Marca információja szerint ugyanis kedden akár az is eldőlhet, ki lesz a csapat következő edzője. A spanyol lap már a Sacchi-éra kezdetét hirdeti, de a Milannal komoly sikereket elérő olasz szakember valószínűleg csak technikai igazgató lesz, és az új játékosok szerződtetésében lesz szerepe.

A középcsapatok közül a Deportivo La Coruna a Real Zaragozát fogadja, a hazaiaknak azért nagyobb az esélye sikerre, mert a zaragozai alakulat eddigi nyolc vendégszereplése során még nem tudott meccset nyerni idén.

(MTI)/[origo]