Vágólapra másolva!
Laurent Robert, az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United francia labdarúgója azzal fenyegetőzik, hogy elhagyja a klubot, ha Graeme Souness vezetőedző nem ad neki több lehetőséget. Egy másik gall, a svájci Servette-ben futballozó Christian Karembeu cáfolta, hogy elhagyná jelenlegi csapatát, s pályafutását odahaza, a Nantes-nál folytatja. A Real Madrid jelenleg három labdarúgót üldöz: a brazil Robinhót, a francia válogatott Benoit Pedrettit és a Real Betist erősítő Edut.

"Nagyon szeretek itt lenni, de ha nem játszhatok, nincs értelme a maradásomnak. Úgy érzem, már bebizonyítottam, hogy jó futballista vagyok, az edzőmmel azonban sajnos nagyon rossz a kapcsolatom. Egyszerűen olyannak könyvelt el, aki az edzéseken csak lustálkodik" - nyilatkozott a 29 éves középpályás, aki Bobby Robson idején még alapembernek számított a Szarkák együttesében.

A remek bal lábáról ismert Robert 2002-ben a Paris Saint-Germain együttesétől került a szigetországba. Az angolok 10 millió fontnak megfelelő összeget fizettek érte.