Vágólapra másolva!
Egyelőre négy játékos távozása biztos Zalaegerszegen, a labdarúgó-bajnokság 3. helyén álló együttesből Szamosi Tamás, Ivan Janjic és Gyánó Szabolcs után Bardi Gábor is elszerződik. A kapus a ciprusi másodosztály éllovasát választotta.

Ugyan messze még a hazai NB I rajtja, a labdarúgócsapatok lassan megkezdik a felkészülést. Zalaegerszegen az a legnagyobb kérdés, kire számíthat a továbbiakban is Gellei Imre szakvezető.

Az már korábban kiderült, hogy a fizetéscsökkentéssel járó szerződésmódosítást Gyánó Szabolcs és Ivan Janjic nem fogadta el, távozik a csapatból Szamosi Tamás is, míg legújabb játékosként a kapus Bardi Gábor is jelezte, nem marad Egerszegen.

"Tudomásom szerint Bardi a ciprusi másodosztály éllovasához szerződik. A kapussal nem tudtunk megegyezni szerződése módosítása ügyében, így közös megegyezéssel felbontottuk szerződésünket" - mondta Tóth Géza elnök a Zalai Hírlapnak.

Bardi Gábor 2000 nyarán érkezett a ZTE-hez, s egy rövidke finnországi kitérővel együtt négy és fél évet töltött el kék-fehér színekben. Új csapata a hírek szerint az Apep Pitsilias lesz, amely 13 forduló után 28 pontot gyűjtött, egy ponttal többet, mint a Kinyras Peyias. A harmadik helyen az Anagennisi Derynas áll 25 ponttal.

Bardi január 9-én az Onisilos Sotiras ellen, idegenben mutatkozhat be új csapatában.

Zalaegerszegen nem tettek le arról, hogy az anyagi problémák ellenére új játékosokat szerződtessenek, egy-egy védővel, középpályással és támadóval is tárgyal majd a vezetés.