Vágólapra másolva!
Hétfőn délelőtt Böőr Zoltán is a többiekkel együtt kezdte el a felkészülést, a DVSC válogatott középpályása elmondta, a biztonság kedvéért kihagyja a teremtorna döntőjét, ellenben örömmel jelezte, semmilyen fájdalmat nem érzett a tréningen, így már egyre jobban hisz a minél előbbi visszatérésben.

- Nem félt kissé az első edzés előtt? - kérdeztük Böőrt.
- Már nem, ősszel több meccset is játszottam a juniorcsapatban, igaz, biztos, ami biztos alapon decemberben azért két hetet Belgiumban töltöttem egy híres rehabilitációs központban.

- Honnan jött az ötlet a belgiumi kezeléshez?
- Egy ottani debreceni barátomtól, aki gyerekkora óta Belgiumban futballozik. Nagyon örülök, hogy kimentem, hiszen két héten keresztül napi öt órát edzettem, úgy érzem, erősödött a lábizmom. Egyébként Antwerpenben híres terapeutához kerültem, akihez külföldön szereplő holland és belga játékosok is visszajárnak, sőt ő kezelte többek között Redondót, Sevcsenkót és Filippo Inzaghit is.

- Pályára lép a január végi debreceni teremtornán?
- Noha az első edzésen a kétkapus játék során, majd az erdei futásnál sem éreztem semmilyen fájdalmat, azért nem árt az óvatosság. Minden bizonnyal kihagyom a teremfocit, ott ugyanis nagyobb a sérülésveszély. Elsősorban a nagypályás bajnokságra készülök, várom már a visszatérést. Hosszú volt ez a több mint egyéves kényszerszünet, már hiányzik a meccsek feszültsége, hangulata. Mivel a legkisebb fájdalmat sem éreztem a játék során, hiszek is abban, hogy újra tétmérkőzést játszhatok a Lokiban.

A hétfő tréningnek azért voltak hiányzói, Bernáth Csaba, valamint az influenzával bajnlódó Kerekes Zsombor. A klub hivatalos honlapja szerint a január 30-i, Főnix-csarnokban rendezendő teremlabdarúgó-bajnokság fináléjára már kaphatóak a belépők A földszintre 2400 forintba, az emeletre pedig 3500-ba kerülnek a tikettek. Újdonság, hogy idén családi belépőket is árusítanak, melynek lényege, hogy a 4800 forintos belépővel két felnőtt, egy gyerek vagy két gyerek, egy felnőtt tekintheti meg az izgalmasnak ígérkező összecsapásokat.

Bánki József

[origo]