Vágólapra másolva!
Az FC Porto brazil csatára, Derlei a Dinamo Moszkvához igazolt. Az AC Ajaccio két labdarúgót is szerződtethet: a francia gárda az Angers csatárát, Olivier Fauconnier-t, illetve a klub nélkül álló Nicolas Bonnalt szerezné meg.

A Borussia Mönchengladbach a szezon végéig kölcsönvenné az Ajax Amsterdam belga csatárát, Wesley Sonckot. Az Arminia Bielefeld érdeklődik a Dinamo Zagreb szélsője, Radomir Djalovic iránt.

A Real Madrid csatára, Fernando Morientes iránt immár az Olympique Lyon is érdeklődik, míg a Real a Cruzeiro chilei középpályását, Claudio Maldonadót szemelte ki.

A West Bromwich Albion két olasz focistával tárgyal: az AS Roma csatárával, Marco Delvecchióval, illetve a Juventus védőjével, Mark Iulianóval. Az AC Parma megegyezett az Internazionale balhátvédjével, Giovanni Pasqualéval.

A Portsmouth a dán utánpótlás-válogatott védőt, Jonas Troestet teszteli. A Bayern München hamarosan ajánlatot tehet a Chelsea-nek a fiatal német védőért, Robert Huthért.

Csatárt cserélt a Lazio és Sampdoria: a fővárosi együttesből Simone Inzaghi távozik, akinek helyét Fabio Bazzani foglalja el. A két fél közötti megállapodás egyelőre csak fél éves kölcsönről szól. Újabb egy évvel meghosszabbította szerződését Alessandro Costacurta, a Milan veterán hátvédje.

Kevin Campbell személyében új csatárt igazolt Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion. A másfél éves kontraktust aláíró, 34 esztendős játékos ingyen érkezett az Evertontól a sereghajtó birminghami gárdához.