Társoldalunk:

Közel ezren tüntettek a fehérvári fociért

2005.01.24. 20:04

A labdarúgó Arany Ászok Ligában szereplő Budapest Honvéd együttesének otthonában, azaz a Bozsik-stadionban bekövetkezett, amire már hetek óta számítani lehetett: a legendás létesítményben a közüzemi tartózások miatt elzárták a melegvizet, valamint minimálisra csökkentették a fűtést.

A klub honlapja arról számolt be, hogy az előzetes információkkal ellentétben hétfőn semmilyen tárgyalások nem zajlottak a Nemzeti Sporthivatal és az egyesület társtulajdonosa, Piero Pini között, hiszen a piros-feketék első embere csak kedden tér vissza Magyarországra.

A fővárosi csapat vezetőit még december végén értesítette a stadiont kezelő Sportfolió Kht. arról, hogy január 15-től kikapcsolják az összes közműszolgáltatást, amennyiben azokat a továbbiakban nem az egyesület fizeti. Erre azonban az együttes elöljárói nem hajlandóak. A Sportfolió arra hivatkozik, hogy a kispestiek korábbi ügyvezetője, Ács Zsuzsanna aláírt egy ilyen szerződést, Kiss Zsolt, a Budapest Honvéd kisebbségi tulajdonosa azonban úgy véli, egykori munkatársa ezt jogtalanul, a tulajdonosok hozzájárulása nélkül tette.

Kiss Zsolt pénteken arról tájékoztott, hogy megszületett a megegyezés, amelyet hétfőn aláírnak, ám ezt az NSH még aznap kategorikusan cáfolta.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK