Vágólapra másolva!
A Real Madrid fiatal középpályása, Juanfran 2008-ig meghosszabbította szerződését. A Sampdoria balhátvédje, Stefano Bettarini (aki ebben az idényben eltiltása miatt még nem lépett pályára) kölcsönbe az AC Parmához került. A Manchester City a szezon végéig kölcsönvette az Atlético Madrid szélsőjét, Kiki Musampát.

Az AS Saint-Etienne fiatal csatára, Batefimbi Gomis kölcsönbe a másodosztályú ES Troyes-ba szerződött. Az FC Nantes román támadóját, Florin Bratut a másodosztályú AC Le Mans szeretné megszerezni. A VfB Stuttgart kölcsönadta svájci támadóját, Hakan Yakint a Galatasaraynak.

Az Atlético Madrid kiszemeltje a svájci Grasshopper-Club uruguayi csatára, Richard Núnez. A Charlton Athletic a másodosztályú Watford izlandi csatárát, Heidar Helgusot szeretné leigazolni. A Newcastle fenegyerekét, Craig Bellamyt a Liverpool szemelte ki.

Az RCD Mallorca visszacsábítaná Spanyolországba a görög Olimpiakosznál szereplő Rivaldót. A Hearts középpályását, Paul Hartleyt a Celtic FC szerezheti meg. Az AS Roma fiatal focistáját, Giuseppe Scurtót a Cagliari akarja megszerezni.

Az argentin River Plate visszautasította a Crystal Palace ajánlatát a kolumbiai védőért, Jairo Patinóért. VfB Stuttgart kiszemeltje a nyárra az AC Parma francia kapusa, Sébastien Frey. Az MSV Duisburg támadóját, Abdelaziz Ahanfufot a VfL Wolfsburg csábítja.

Az FC Metz megszerezte az FC Bruges szerb védőjét, Ivan Grozdenovicot. Az Olympique Marseille mellőzött védőjéért, Philippe Christanvalért a Real Zaragoza is bejelentkezett. A Middlesbrough-t a Juventus horvát védőjével, Igor Tudorral hozták kapcsolatba.

A Portsmouth védője, David Unsworth a szezon végéig kölcsönbe a másodosztályú Ipswich Townba került. A Messina megszerezte a másodosztályú Piacenza védőjét, Filippo Cristantét. A VfL Bochum szerb középpályása, Miroslav Stevic a másodosztályú SpVgg Unterhachingba igazolt.